Välkommen till Mariefreds Elektrotjänst AB

bild-hemsida1111
bolle5
thomas1
hammarangen1
installation-av-avloppspump1
installation-av-fordelningsskap1
gurra-programering1
img_00581
img_05091
resized_211

Sedan 1957 har vi leverarat god service runt om i Strängnäs kommun med omnejd. Idag är vi 6 st anställda elektriker på företaget som utför alla typer av elinstallationer i Marifred, Åkers Styckebruk, Strängnäs, Nykvarn, Södertälje mm. Vi gör allt från små reparationer  till helhetslösningar och vi uför arbeten åt både privatpersoner, företag och föreningar.

Kika gärna runt på vår hemsida eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Välkommen till ett stabilt, troget företag med hög kvalité och service

Vi har haft den äran att få arbeta ihop med sofias Änglar och hjälpa en familj att göra  deras bostad anpassningsbar efter en olycka som har drabbat familjen. 

Meddelanden


24-25 april
kommer vi att åka iväg på studiebesök så vi stänger den 24 april  för dagen kl 13,00 och öppnar igen den 25 april c:a kl 14,00. Skriv gärna på info@metab.nu eller prata in ett meddelande så hör vi av oss när vi har kommit tillbaka.


15 februari
Är ni  t.e.x en bostadsföreningen eller privatperson  som och funderar på laddstation till bil. Kontakta oss så kan vi hjälpa er med både smarta lösningar och installationer. Eftersom det går fort med utvecklingen avseende laddstationer så har vi även ett sammarbete med en av våra leverantörer som  är duktiga  på laddstationer.   Så tveka inte att höra av er till oss.